VerhuizenShopInformatieMijn Verhuisvriend
Post verhuizenAdreswijziging doorgevenGratis verhuisboekje

Woningontruiming Regionaal verzorgt seniorenverhuizingen (van groot naar klein), woningontruiming op maat en het bezemschoon opleveren van de woning. Alle inboedel wordt op zorgvuldige wijze door ons verwijderd en zoveel mogelijk hergebruikt. Inboedel/kleding wat nog te gebruiken is gaat in veel gevallen naar allerlei goede doelen zoals het Leger des Heils, tal van kringloopwinkels en sociaal maatschappelijke instellingen. Wij leveren de huurwoning bezemschoon op aan de verhuurder en de koopwoning aan de eigenaar/familie.

Woningontruiming heeft een landelijke dekkend netwerk van enthousiaste, professionele mensen die sterk zijn in hun eigen regio en werken volgens de zelfde formule.

Uw woning/inboedel is bij ons in vertrouwde, goede handen.


Huidige adres
 
 

Bereikbaarheid

 opmerking bij aanvraag
Gekozen vestiging:
Kies een vestiging op de kaart
Kies een vestiging Woningontruiming Gravekamp Woningontruiming Verhaagen Woningontruiming Schellekens Woningontruiming Dieteren Woningontruiming van den Honert Woningontruiming Bol Woningontruiming Oosterveld Woningontruiming Hesselink Woningontruiming Vroegop Woningontruiming C.V.S. Woningontruiming Fontein
Persoonsgegevens: De hierboven ingevulde gegevens worden alleen doorgegeven aan Woningontruiming-Regionaal.
Bent u een landelijke organisatie en wilt u Verhuisvriend.nl gratis aanbieden? Stuur een e-mail naar mtext:mdVds94b3dsr|Vds0U3rVs3d4e%4m.